Judy4Alyn 2015 #2 Twee

Het is de tweede dag dat het redelijk weer zou zijn. En wat later bleek een van de weinige dagen dat er tot nu toe ( eind maart) naar behoren gefietst kon worden. Maar ja het was voor mij wel een gewone werkdag. Jaron had thuis gewerkt met de hoop ’s middags te kunnen gaan fietsen.  Dus net thuis ,overtuigd dat het heel leuk zou zijn om samen met David “even” naar Muiderberg te gaan fietsen. Een rondje van ongeveer 50km.

5c697bedc4bf260e0098cf52052534c3

Inderdaad is de temperatuur beter als 10 dagen hiervoor. Maar om halverwege richting Weesp te stoppen, om bijvoorbeeld warme chocolade melk te drinken, daarvoor  is het  absoluut te koud. Wel leuk om zo met twee mannen via het Gein en door Weesp naar Muiderberg te fietsen. Het lukt me aardig om ze bij te houden en er lekker achteraan te fietsen. Zo vangen zij de wind voor mij op en kan ik in het wiel van één van de mannen door blijven trappen. Maar soms fiets ik zelf een stukje voor. Maar omdat ik nog steeds de weg niet weet moet ik meestal bij een kruispunt inhouden en vragen of we naar links of rechts moeten. Heb echter  het idee dat mijn fiets na Israël niet helemaal op de goede hoogte terug in elkaar is gezet. Heb pijn in mijn rug en nek. Ik ben zeker niet gegroeid, wat één van de redenen zou kunnen zijn dat het zadel niet op de goede hoogte staat. Moet dus  nog even terug naar de fietsenwinkel. Maar dat is er tot nu toe nog niet van gekomen. Of te druk, maar meestal is het weer te slecht en ben ik niet genoeg gemotiveerd om dat,  in verhouding, kleine stukje naar Amsterdam te fietsen. Omdat we toch weer moeten gaan trainen luister ik  regelmatig op vrijdag naar het weerbericht , in de afwachting wat de zondag gaat brengen. Tot op heden is het bar en boos. Aan de ene kant heb ik dan de pest in , omdat het toch wel heel lekker en zeker gezellig is om zondagochtend om 10.00 uur bij het Kalfje te verzamelen. Maar aan de andere kant geniet ik absoluut ook van het idee dat ik zondagochtend gewoon lekker lui om 10.00 nog “niets“ hoef te doen. Dit jaar is de 5- daagse tocht in Israël eind oktober. Dus we hebben nog wel eventjes. Maar het fietsen met de Nederlandse Alyn groep is al zo leuk, bijzonder en gezellig , dat ik me daar ook al echt op kan verheugen. Hopelijk doen er dit jaar ook weer nieuwe mensen mee , die we dan allemaal kunnen laten zien en laten  beleven hoe bijzonder en inspirerend  het is om  dit voor de Alyn kinderen te doen.

2ce2e8c982cf44ecb6466b9aaf91e120_medium

De algemene infoavond voor ALynis reeds geweest. Maar we zijn nog niet begonnen met onze wekelijkse rondjes. Heb je zin om mee te doen ,laat het maar weten. Er wordt p verschillende manieren in Israël gefietst . Er is de on road , met verschillende afstanden en er is een mountainbike groep. Voor beide groepen wordt er op verschillende plaatsen  in Nederland getraind , dus als je interesse hebt om mee te doen…You’re very welcome.

Op de Israelische website ( met Engelse tekst) kan je meer informatie vinden. Het is een sponsorfietstocht , zoals jullie wellicht begrepen hebben, dus als je op een andere manier het doel wil steunen, kan dat natuurlijk ook ;).

Hopelijk de volgende keer een verslag van de eerste zondagochtend tour.

Tot dan ,

Judy

Een gedachte over “Judy4Alyn 2015 #2 Twee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.