Alyn 2018 # 20 Generale

# 20 Generale

Prachtig weer deze 14e oktober, alle weer records worden momenteel in Nederland gebroken. Zo kunnen we vast wennen aan de hoge temperaturen in Israël. Vandaag precies over twee weken begint de Wheels of Love, www.alynactive.org. Zoals daar staat vermeld, de eerste drie dagen door de woestijn , daarna twee dagen door de bergen bij Jerusalem. Kortom het einde is in zicht , of is het juist het begin? Het einde van onze trainingen in Nederland en het begin van de geweldige tochten door Israël. Een aantal van de fietsers gaat er binnenkort al naar toe. En niet wetende hoe het weer volgende week zal zijn , heb ik me erop ingesteld dat het vandaag mijn laatste fietstocht in Nederland zal zijn. Dus om 10.00 verzamelen . Chananja staat er met een lekke band, omdat het een hybride fiets is , is dit veel moeilijker te vervangen.

Er wordt van alles geprobeerd om de fiets weer rijklaar te krijgen. Manja en Jaron hebben al een rondje Hoep gedaan , zij gaan met nog een behoorlijk aantal andere Nederlanders voor de on-road plus .Gezellig nog een nieuwe fietser erbij , Muli heeft een Alyn shirt aan van ver voordat ik begon te fietsen voor Alyn. Hij is dan ook een heel ervaren fietser . Om 10.15 is het nog steeds niet gelukt om de band te vervangen en gaan we toch maar op pad. In eerste instantie maar richting Uithoorn. We beginnen met 15 man/ vrouw. Alsof we geen behoorlijke wind tegen hebben , zo hard wordt er gefietst . Gelukkig doen we aan no drop policy, wat inhoudt dat er op bepaalde punten wordt gestopt om de groep bij elkaar te houden, zodat niemand verdwaalt . Fred gaat zelf verder.  Tempo 28-30 km per uur, houd mezelf maar steeds voor dat die wind zo pal in mijn gezicht goed is als training. Maar ook het feit dat we de afgelopen weken nog door zoveel mensen financieel gesteund zijn geeft echt een steun(tje) in de rug. Zo benieuwd hoe het over twee weken zal zijn, zijn er veel bekende kinderen , fietsers, vrijwilligers ? Welke kinderen zien we weer op de fiets, hoe zijn zij vooruit gegaan en hoe zal het ons allemaal vergaan.

Natuurlijk ga ik proberen er weer verslagen van te maken , zodat jullie allemaal weten hoe het met iedereen gaat. Het mooie van dit alles is dat het geen competitie is , we doen het allemaal om een positieve input te geven aan alle kinderen van Alyn. Zodat zij het komende jaar letterlijk en figuurlijk weer vooruit kunnen. Met kleine en met grote stappen , elke mogelijkheid wordt benut om de kinderen een betere toekomst te geven. Dus wij fietsen nog even tegen de wind in en stoppen voorbij Breukelen , met dank aan Daphna voor haar verjaardag traktatie.

Richting Baambrugge met nog steeds wind tegen , maar daar hebben we het verder maar niet over , want dat lijkt wel elke rit zo te zijn.

Nog even langs het Fietshuys om mijn schoenen bij te stellen. Ik ben er klaar voor , wie weet bij heel mooi weer volgende week nog even , maar dan gaan we ook echt voor het echie.

Wil iedereen nogmaals heel erg hartelijk bedanken die een gift heeft overgemaakt op NL63 ABNA0608247529

Wil je de nieuwsbrief meteen ontvangen als hij gepubliceerd is, dan kan je je hieronder aanmelden.

Heb allemaal een mooie week,

Judy

 

4 gedachtes over “Alyn 2018 # 20 Generale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.