Alyn 2018 #11 Kop

Kop

24-6-2018

Wat zijn we met een grote groep vandaag .

Een paar mensen die we al een tijdje niet gezien hebben bij het fietsen ,zoals Ingrid en Micha en Suzy. Ontzettend fijn dat zij ook weer meefietsen. Op de kop af om 10.00 uur vertrekken we richting Bloemendaal . Meestal gaan we langs de Amstel, maar vandaag gaan we naar het Amsterdamse bos. Wat schetst mijn verbazing, dat alleen ik daar een Wolf met zijn Mattie zie lopen . Dat komt omdat waarschijnlijk alleen ik weet dat mijn vader’s tweede naam Wolf is en hij loopt samen met Mattie .Twee echte sportieve oudere mannen , zou ze absoluut niet bejaard willen noemen , die als hun beider reisschema dit toelaat , op zondag een rondje door het Amsterdamse bos joggen. In sportief opzicht is mijn vader absoluut mijn grote voorbeeld, sorry mam , jij weer voor andere dingen. Achterin  het bos over de sluis richting Lijnden. Hoewel ik dit jaar deze kant nog niet ben op gefietst herken ik de molen .

Jan en Jaron en stukje David 

We hebben er weer een behoorlijk tempo in en hoewel ik voor de start dacht dat er weinig wind stond , valt het natuurlijk weer tegen , heb het over de wind . Heb mijn Strava aangezet en ben benieuwd wat voor records ik straks weer verbroken heb. Spaarndam is ook mooi , er liggen klinkers op de weg . Houd mijn koppie erbij , dus laat mijn fototoestel maar in mijn tasje zitten. Dan volgt er een heel lang stuk over de dijk. Eerst nog even aanhaken en dan toch maar verder in mijn eentje. We wachten tot iedereen er is, toch blijkt dat Jacques niet meer achter ons rijdt.                                  Op naar Bloemendaal naar het enige echte heuveltje in de buurt , het Kopje van Bloemendaal. De aanloop begint al glooiend . Weet ook dat we daar langs een molen moeten. Rijdt achter degene die aan kop rijdt aan, maar al snel blijkt dat we toch even moeten omkeren.

Op de kop van het Kopje besluiten we niet hier iets te drinken maar naar Bloemendaal aan zee door te fietsen. Er staan prachtige huizen in dit gebied . De duinen komen in zicht en om 12.12 stappen we na 40 km af om even iets te nuttigen , met uitzicht op zee. Jacques blijkt er al te zijn.

Jacques, Suzy, Micha en Marja

Joeda en Arnold

Marja, Jan, Jaron , Dvid en daarachter Ron en Ingrid.

Elke keer dat ik fiets heb ik natuurlijk de kinderen van Alyn in mijn kop . Hoe zij elke dag opnieuw weer een absolute top prestatie leveren om letterlijk en figuurlijk vooruit te komen , www.alyn.org . Met hulp van zoveel professionals en vrijwilligers, elke keer weer indrukwekkend om te zien hoe iedereen daar zo positief gestimuleerd wordt .

Al die mooie koppies blijven in mijn kop zitten, voor onder andere deze kinderen halen we geld op en natuurlijk het liefst zoveel mogelijk, zodat ze zo goed en zo snel mogelijk gerevalideerd kunnen worden. Er is ook een groep kinderen die het grootste gedeelte van hun leven de zorg van Alyn nodig heeft  . De professionals begeleiden de ouders zo goed mogelijk , zodat de kinderen als dat enigszins mogelijk is ,ook af en toe met alle medische apparatuur naar hun ouderlijk huis kunnen . Omdat dit allemaal zo indrukwekkend, bijzonder en speciaal is willen wij heel graag ons steentje bijdragen , maar dat kunnen we alleen met uw/ jouw/ jullie financiële hulp .

Wij trainen om straks in oktober niet in de bezembus terecht te komen. Een groot deel van de Nederlandse on road rijders gaat dit jaar de on road plus doen. Langer , sneller en hoger . Road: The route covers desert riding on some of the most beautiful roads in Israel for three days followed by two days in the Judean Hills. The ride spreads out allowing those who want to ride faster to go for it while others can sit back and enjoy the amazing scenery. Avg. daily distance 95 km. Pace 20 KPH/13 MPH
Road Plus: (NEW) Faster than the regular road route with longer distances. This group will be strictly limited to 50 riders. Avg. daily distance 110 km. Pace 26 KPH/16 MPH.Ik ga voorlopig voor de gewone on road. Door de duinen langs het circuit van Zandvoort , waar hoorbaar geracet wordt , netjes achter elkaar door Haarlem.

Chananja

Langs de Schiphol weg , alleen maar tegengehouden door de rode stoplichten. Bij het Amsterdamse bos zijn we alweer gesplitst en gaan we richting huis . Vanavond inschrijven voor de 1K ride in Arnhem,1000 hoogte meters en 80 of 120 km fietsen .

Heel erg hartelijk bedankt voor alle mensen die al geld hebben over gemaakt. Voor degene die dat willen doen heel graag op NL63 ABNA0608247529 ,is het voor iemand “persoonlijk” zet er dan ajb zijn/ haar naam bij.

Heb een mooie week , waar je ook bent !

Warme groet,
Judy

4 gedachtes over “Alyn 2018 #11 Kop

  1. Wij waren ook verwonderd zoveel bekende voorbij te zien scheuren. Vooral het luide gesjmoez viel ons op.
    Maar jullie we zijn niet oud ondanks onze kleine makketjes blijven we doorgaan. Vooral voor alle vrienden veel succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.