Alyn 2017 # 13 Snel

# 13 Snel

Even snel ontbijten met een niet besmet eitje .Er zijn aardig wat mensen op vakantie , of hebben deze zondag andere bezigheden. Niets weerhoudt Arnold vandaag om te komen , zelfs zijn verjaardag niet. Bij het Kalfje staan verschillende groepen fietsers en of Arnold het echt leuk vindt als we lang zal hij leven aanheffen , is niet echt duidelijk.

dscn0719dscn0720

Ook Shimon is vandaag weer van de partij . Heeft de afgelopen week door extreme omstandigheden in Noorwegen gefietst en dit alles na de Maccabiade. Check nogmaals of mijn remmen niet op mijn band staan. En we gaan snel van start richting Uithoorn. Het weer is aangenaam in tegenstelling tot vorige week. Het is waarschijnlijk net zo warm maar het zonnetje schijnt en de wind is een stuk minder straf in ons gezicht. Marijke , Marja, Esther en ik zijn de enige dames vandaag , maar we houden ons kranig tussen al dat mannelijk geweld. Af en toe weer een zetje van Shimon, die de richting aangeeft , in de rug , maar we fietsen dan ook aardig snel. Fred doet zijn best om ons bij te houden , maar we fietsen al snel zo’n 30 km/ uur. De weg naar Uithoorn ken ik nu gelukkig wel. En weet ook waar we even stoppen om na een slok water weer samen verder te gaan. Er is een braderie in Uithoorn dus we gaan er even stapvoets doorheen. Op naar de kromme Mijdrecht , die echt krom is dus we moeten goed opletten , want het is druk op de smalle weg met fietsgroepen.

dscn0721dscn0723

Volgens Simon gaan we naar de Sfeerstal om daar een stop te maken. Meld aan Jaron dat we die kant op gaan. Hij is aan het trainen voor een ploegentijdrit a.s. dinsdag Maar volgens mij gaan we de verkeerde kant op. Maar ik vertrouw natuurlijk niet zo snel op mijn richtingsgevoel. Woerdens Verlaat komen we aan en volgens mij zouden we naar Vrouwenakker moeten voor de Sfeerstal. Mijn fiets piept en heb geen idee waar die piep vandaan komt. Het is zo groen ,zo gemoedelijk en zo mooi in Nederland. De tijd gaat snel en voor we er erg in hebben gaan we al naar Israël. We moeten dan ook nog snel proberen om al ons sponsor geld bij elkaar te krijgen. Het zou fantastisch zijn als we genoeg giften binnen krijgen.                                                                                                                                                                          Begrijp dat er veel goede doelen zijn en dat je het geld maar één keer kan uitgeven , maar bij Alyn komt het zo goed terecht . Het is zo bijzonder om te zien dat alle bevolkingsgroepen uit Israël , zo goed met elkaar omgaan. Ook hier zouden de anti- Israël/ BDS activisten eens moeten kijken. Dus als je /u de kinderen van Alyn wil steunen, heel graag op NL63ABNA0608247529 .Wil je iemand persoonlijk sponsoren , zet dan ajb zijn/haar naam bij de gift. Het komt echt allemaal heel goed terecht.

We fietsen de provincie Utrecht in door kleine gehuchtjes. En stoppen middenin het weiland bij de Grote Sniep.

torendscn0726dscn0725dscn0729dscn0727

Een prachtig plekje waar je alleen met de fiets kan komen. Worden door Arnold getrakteerd op de eigen gemaakte appelgebak van de Sniep. We zijn allemaal weer opgeladen en fietsen even rustig op de smalle betonplaten . Als we richting Baambrugge rijden weet ik weer waar we zijn , maar dan slaan we toch weer een weggetje af om door het groen te fietsen.

dscn0732dscn0734

En als we bij Abcoude zijn gaan we achter het AMC langs , nog even het heuveltje op bij Ouderkerk. Wat een verschil met de eerste keren dat ik die omhoog moest fietsen. We hebben vandaag hard gefietst en ben benieuwd hoeveel records ik vandaag verbroken heb. Kan dat straks op Strava zien.https://www.relive.cc/view/1119913738 Net zoals de route die we gefietst hebben en op relive kan je het in beeld zien. Bij de Amstel heb ik er 60 km opzitten. Voel dat ik nog energie heb en besluit snel nog even om mee te fietsen naar het Kalfje en als ik bijna thuis ben zie ik dat ik nog net geen 70 km heb gefietst , dus ga nog even een extra rondje om het huis om die 70 km te halen. Jaron is bezig zijn fiets schoon te maken , dus zet mijn fiets er snel bij.

schoonrit

Was wel even nodig door al het zand en blubber van vorige week. Misschien piept hij de volgende keer niet meer. Het was een heerlijke dag om te fietsen en dan wint het dames voetbalteam ook nog het EK !

Wens iedereen een bijzonder inspirerende week toe. En als je ons wilt steunen , heel erg graag  !

Judy

 

Een gedachte over “Alyn 2017 # 13 Snel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.